Ajankohtaista

MARRASKUU 2018

Lapinjärven Yrittäjäyhdistys on palkinnut 2018 - vuoden yrittäjäpalkinnolla Oy Vevi-Va Ab:n toimitusjohtajan Kim Kokon. Kim Kokko perusti yhdessä isänsä kanssa Lapinjärvellä toimivan yrityksen vuonna 1995.


Vevi-pumppaamoihin on nyt kehitetty, yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, huoltoa helpottavaa uutta tekniikkaa: uusi PAINEHUUHTELUYHDE joka mahdollistaa:

- tukoksien avaamisen paineletkulla
- paineen mittaukset
- huuhtelutoimenpiteet

Painehuuhteluyhteen sijoittaminen heti eristetyn välikannen alle mahdollistaa toimenpiteet suoraan ylhäältä käsin menemättä itse säiliöön. Asennukset alkavat heti.

LOKAKUU 2018

XYLEM WATER SOLUTIONS FINLAND:IN Ruotsissa valmistettu FLYGT-RUUVIPUMPPU on osoittautunut nappivalinnaksi VEVI – PUMPPAAMOON!

Tämä korkealaatuinen kokonaisuus on lisännyt pumppaamojen myyntiä nopeasti ja Vevi-Va Oy kasvaa kohisten. Vevi- Pumppaamo toimii kaikissa olosuhteissa ja edustaa jätevesikäsittelyn ehdotonta huippua.

Yrityksessä tullaan järjestämään yhteistyökumppaneille ja avainasiakkaille myös Vevi - Pumppaamojen ja Flygt – Ruuvipumppuun liittyviä huoltopäiviä, jossa käydään läpi uudet tekniset ratkaisut ja huoltoa helpottavat toimenpiteet.

Vevi-Pumppaamolle myönnetään 5 – vuoden takuu ja Flygt-pumpulle 2 – vuoden tehdastakuu.


SYYSKUU 2018

Oy Vevi-Va Ab ja Eerola Yhtiöt Oy tiivistävät yhteistyötään. Uusimpiin Vevi-ruuvipumppaamoihin on nyt myös saatavissa huoltoa helpottavaa uutta tekniikkaa.

Vevi-Pumppaamot varustetaan helposti näkyvillä olevalla käyttömanuaalilla sekä yhteydenotto infolla Eerola Yhtiöiden huoltopalveluun, luonnollisesti kellon ympäri.


ELOKUU 2018

Oy VEVI-VA Oy:n ja SUJUTEK Oy:n toukokuussa 2018 alkanut yhteistyö on alkanut kantamaan hedelmää. Ensimmäinen yhteistyöprojekti on Espoon Kotimäessä jossa suunnitellaan jätevesijärjestelmiä ja Vevi – pumppaamoiden asennuksia tulevina vuosina.

Kiinteistöjä on noin 170 joten projekti on haastava mm kumpuilevan maaston vuoksi. Korkeuseroista johtuen alueelle suositellaan riittävän tehokkaita ja kestäviä pumppaamoita ja niissä nk ruuvipumppuja. Kotimaisissa Vevi-pumppaamoissa käytetään laadukkaita 3-vaiheisia Flygt-ruuvipumppuja.

Vevi-Va ja Sujutek ovat alan edelläkävijöitä voidessaan tarjota kiinteistönomistajille nk ’avaimet käteen ’ – ratkaisuja jotka kattavat niin asennukset, kaivuut, suunnittelun, pumppaamot aina rahoitukseen asti. Veloituksetta tehtävät arviokäynnit kiinteistökohtaisesti ovat alkaneet vilkkaasti!