Ajankohtaista

HEINÄKUU 2019

Oy Vevi-Va Ab ja Kari-Finn Oy tiivistävät yhteistyötään vevi-Pumppaamot tuoteryhmässä. Kari-Finn Oy on johtava pintojen valvonta- ja hallintalaitteiden valmistaja. Yritykset ovat tehneet yhteistyötä jo vuosia, mutta viimeisen puolentoista vuoden aikana vevi-pumppaamoiden menekki on kasvanut merkittävästi ja siksi on tärkeää että myös uusin teknologia on koko ajan seurannassa ja käytössä tarpeen mukaan.


KESÄKUU 2019

Hyviä uutisia KOTIMÄKI - SIIKAJÄRVI kohteestamme jossa, yhtestyökumppanimme pääsee vihdoinkin tositoimiin lupa-asioiden selvittyä pitkän odotuksen jälkeen.

Kaiken kaikkiaan sekä keskittämisrenkaissa että pumppaamoissa vevi-tuotteemme ovat käyneet kaupaksi ja toivotammekin OIKEIN HYVÄÄ KESÄLOMAA kaikille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme. Olemme tavoitettavissa luonnollisesti myös kesä-aikaan.


TOUKOKUU 2019

Keskittämisrenkaiden vienti Ruotsiin on alkanut. Vuodenvaihteessa ensimmäiset tilaukset Tukholman alueelle ja nyt toimitus osoitteena Göteborg. Uusia aluevaltauksia joissa arvostetaan Vevi-keskittämisrenkaiden korkeaa laatua sekä nopeaa kiinnitys- ja asennustekniikkaa. Pumppaamopuolella olemme jo viime vuodesta lähtien toimittanneet omilla muoteillamme valmistettuja komponentteja Ruotsiin.


HUHTIKUU 2019

Ruotsalainen BAGA Water Solutions Ab ja Oy Vevi-Va Ab ovat solmineet sopimuksen BAGA – merkkisten pumppujen ja niihin liittyvien komponenttien maahantuonnista huhtikuun alusta 2019. Vevi-pumppaamo voidaan nyt toimittaa uusilla, edullisilla pumppuvaihtoehdoilla!

Vevi-Va toimittaa myös näitä laadukkaita mutta edullisia Baga-pumppuja erikseen erilaisiin tarkoituksiin. Baga – pumput ovat menestystarina Ruotsissa – nyt meillä vain meiltä!


MAALISKUU 2019

SUJUTEK OY:n ja Vevi-Va:n yhteistyöprojekti Espoon KOTIMÄESSÄ saa nyt tuulta alleen. Alueella on n. 170 kiinteistöä jotka liitetään vesijohtoverkkoon ja joiden jätevedet johdetaan omien pumppaamoiden kautta pois. Sujutek ja Vevi-Va toimivat ‘’avaimet käteen’’- periaatteella. Tämä mahdollistaa kiinteistönomistajille kaikki toimenpiteet samassa paketissa: suunnittelun, kaivuut, asennuksen sekä pisteenä i:n päälle: kotimaisen vevi-ruuvipumppaamon.

Lauantaina 09.03. klo 10.00 - 13.00 on mahdollista tutustua asennustöihin osoitteessa KOTIRINNE 3 , Kotimäki. Tervetuloa!


HELMIKUU 2019

Vevi-Va on vahvasti mukana PASILA - ILMALA vesihuoltotunnelin saneerauksessa. 564 metriseen putkeen asennetaan 355 kappaletta vevi-keskittämisrengasta tukemaan kyseistä putkea. Hankkeen toteuttajina ovat HSY Kuntayhtymä, suunnittelijana Ramboll Suomi, rakentajana Destia ja putken sujuttaa KT-Tuenta. Katso video ».


MARRASKUU 2018

Lapinjärven Yrittäjäyhdistys on palkinnut 2018 - vuoden yrittäjäpalkinnolla Oy Vevi-Va Ab:n toimitusjohtajan Kim Kokon. Kim Kokko perusti yhdessä isänsä kanssa Lapinjärvellä toimivan yrityksen vuonna 1995.


Vevi-pumppaamoihin on nyt kehitetty, yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, huoltoa helpottavaa uutta tekniikkaa: uusi PAINEHUUHTELUYHDE joka mahdollistaa:

- tukoksien avaamisen paineletkulla
- paineen mittaukset
- huuhtelutoimenpiteet

Painehuuhteluyhteen sijoittaminen heti eristetyn välikannen alle mahdollistaa toimenpiteet suoraan ylhäältä käsin menemättä itse säiliöön. Asennukset alkavat heti.

LOKAKUU 2018

XYLEM WATER SOLUTIONS FINLAND:IN Ruotsissa valmistettu FLYGT-RUUVIPUMPPU on osoittautunut nappivalinnaksi VEVI – PUMPPAAMOON!

Tämä korkealaatuinen kokonaisuus on lisännyt pumppaamojen myyntiä nopeasti ja Vevi-Va Oy kasvaa kohisten. Vevi- Pumppaamo toimii kaikissa olosuhteissa ja edustaa jätevesikäsittelyn ehdotonta huippua.

Yrityksessä tullaan järjestämään yhteistyökumppaneille ja avainasiakkaille myös Vevi - Pumppaamojen ja Flygt – Ruuvipumppuun liittyviä huoltopäiviä, jossa käydään läpi uudet tekniset ratkaisut ja huoltoa helpottavat toimenpiteet.

Vevi-Pumppaamolle myönnetään 5 – vuoden takuu ja Flygt-pumpulle 2 – vuoden tehdastakuu.


SYYSKUU 2018

Oy Vevi-Va Ab ja Eerola Yhtiöt Oy tiivistävät yhteistyötään. Uusimpiin Vevi-ruuvipumppaamoihin on nyt myös saatavissa huoltoa helpottavaa uutta tekniikkaa.

Vevi-Pumppaamot varustetaan helposti näkyvillä olevalla käyttömanuaalilla sekä yhteydenotto infolla Eerola Yhtiöiden huoltopalveluun, luonnollisesti kellon ympäri.


ELOKUU 2018

Oy VEVI-VA Oy:n ja SUJUTEK Oy:n toukokuussa 2018 alkanut yhteistyö on alkanut kantamaan hedelmää. Ensimmäinen yhteistyöprojekti on Espoon Kotimäessä jossa suunnitellaan jätevesijärjestelmiä ja Vevi – pumppaamoiden asennuksia tulevina vuosina.

Kiinteistöjä on noin 170 joten projekti on haastava mm kumpuilevan maaston vuoksi. Korkeuseroista johtuen alueelle suositellaan riittävän tehokkaita ja kestäviä pumppaamoita ja niissä nk ruuvipumppuja. Kotimaisissa Vevi-pumppaamoissa käytetään laadukkaita 3-vaiheisia Flygt-ruuvipumppuja.

Vevi-Va ja Sujutek ovat alan edelläkävijöitä voidessaan tarjota kiinteistönomistajille nk ’avaimet käteen ’ – ratkaisuja jotka kattavat niin asennukset, kaivuut, suunnittelun, pumppaamot aina rahoitukseen asti. Veloituksetta tehtävät arviokäynnit kiinteistökohtaisesti ovat alkaneet vilkkaasti!